Terms Of Services

TERMENI SI CONDITII

Administratorii site-ului nu se fac raspunzatori pentru orice furt de identitate (user si parola) care intr-un mod sau altul ar aduce atingere de orice natura membrilor; ei nu raspund pentru eventualele furturi sau lezari de orice atura adusa membrilor.

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a sterge orice continut publicat care intra in conflict cu regulamentul site-ului, si de a retrage calitatea de membru a celor care nu respecta politica acestuia, fara nici o notificare prealabila. De asemenea, daca in urma cercetarilor se constata comportamente necorespunzatoare ale anumitor membri,  care distorsioneaza relatiile existente pe comunitate sau afecteaza negativ functionarea portalului, administratorii site-ului au dreptul de a-i sanctiona pe acestia fara nici o notificare prealabila.

Administratorii portalului isi rezerva dreptul de selecta fotografiile care pot ramane  publicate pe site, atunci cand este cazul.

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de folosinta a fotografiilor in scop oneros numai cu acordul proprietarilor, acceptul facandu-se in scris. Acestia pot folosi materialul fotografic inscris in site numai in scopul promovarii comunitatii, cu conditia respectarii prevederilor legale privind drepturile de autor.

Administratorii site-ului isi rezerva dreptul de a folosi datele de contact ale membrilor in scopul promovarii comunitatii prin e-mailuri, newslettere si alte tipuri de mesaje promotionale.

pixl.ro nu este raspunzator sub nici o forma de continutul adaugat de utilizatorii site-ului, acestia fiind raspunzatori de toate urmarile ce pot surveni in urma publicarii imaginilor/discutiilor/anunturilor/articolelor.

 

DREPTURI DE AUTOR

Este obligatorie detinerea tuturor drepturilor de autor pentru fotografiile inscrise. Este interzisa publicarea fotografiilor scanate din reviste, capturile de ecran din filme, fotografiilor gasite pe internet sau a altor imagini care nu va apartin. In cazul in care observati nereguli legate din acest punct de vedere, nu ezitati sa ne contactati pentru a sterge fotografiile in discutie.

Drepturile pentru fotografiile inscrise pe site apartin implicit autorilor lor. Pentru discutii/negocieri/propuneri, acestia pot fi contactati din pagina profilului lor. 

Pentru fotografiile care se incadreaza la sectiunea Arta digitala (asa-zisele fotomanipulari care folosesc fotografii/imagini din diverse surse fie ca apartin sau nu autorului), resursele principale utilizate trebuie mentionate in campul "Descriere" al lucrarii (cu nume si link catre adresa url unde se afla).  Prin resurse principale se intelege orice element grafic utilizat care depaseste 20% din suprafata totala a operei in cauza. Este obligatoriu ca autorul sa detina drepturi de utilizare a imaginilor/fotografiilor utilizate.

FOTOGRAFII

1. Drepturi de publicare:

Orice membru poate publica gratuit fotografii pe pixl.ro, fiind direct raspunzator pentru incalcarea prevederilor legale si morale care pot surveni ulterior publicarii. 

Fiecare membru poate seta pentru fiecare fotografie postata, posibilitatea de a fi descarcata gratuit, sau de a impiedica descarcarea de pe site.

2. Toate fotografiile/imaginile prezente pe portal sunt protejate prin legea 8/1996 privind drepturile de autor, dupa cum urmeaza:

Legea nr. 8/1996

3. Toate fotografiile/imaginile de pe acest site se afla sub urmatoarea licenta:

Licenţa Creative Commons
Această operă este pusă la dispoziţie sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Ne-adaptată Creative Commons.

 

Share This


Featured Image

Featured User

Dorel Oprisan

Dorel Oprisan

650 Images Shared

Most Used Tags

d foto fotograf b al art arta fotografie st poze photo peisaj landscape de tablou wallpaper ro tablouri natura rata

More From pixl.ro

10003658_1444928165747454_5198109422925121143_o Ghiozdan Minecraft original Sword Grey P1140030 Bratara foto pandant oval St. Gilgen 01101 valentin gubarev despartire 1557626_1435998789973725_2073914959_n cicada